Open Bedrijvendag Marslanden

Van: 09 nov 2024 Tijd: 10:00
Tot: 09 nov 2024 Tijd: 16:00
Bedrijventerrein Marslanden
nnb
nnb
Zwolle
Nederland
Website bekijken

Open Bedrijvendag Marslanden

Op 9 november vindt de 2e editie van de Open Bedrijvendag Marslanden plaats. Bedrijven op de Marslanden zullen hun deuren openen voor iedereen die geïnteresseerd is in hun activiteiten.

Kijk voor meer info op de website www.obdmarslanden.nl

De deelnemende bedrijven maken van de Open Bedrijvendag Marslanden gebruik om zich te presenteren aan inwoners, scholieren, studenten en andere belangstellenden in Zwolle en de wijde regio. Ze laten de bezoekers kennismaken met prachtige innovaties en soms uitdagende productieprocessen.

Op het grootste bedrijventerrein in Overijssel biedt de Open Bedrijvendag Marslanden een uniek kijkje in de wereld van techniek, productie, innovatie en ambachten van de verschillende ondernemingen

De Open Bedrijvendag Marslanden is een initiatief van de Ondernemersclub Marslanden Zowel leden als niet-leden van de OCM kunnen deelnemen aan de Open Bedrijvendag, waarbij leden uiteraard korting krijgen.

Wilt u meer weten over deelname of u direct aanmelden met uw bedrijf als deelnemer? Stuur dan een e-mail naar info@demarslanden.nl en wij nemen contact met u op!

Meer informatie nodig? Neem contact op:
Richard Marissen