Duurzaam Energie Besparen (DEB)

DEB.nl is de gratis digitale bespaarassistent, die u helpt om geld te besparen en uw onderneming te verduurzamen. DEB biedt OCM-leden overzicht en inzicht: waar kunt u nog energie besparen, en welke subsidiemogelijkheden zijn er om uw onderneming te vergroenen?

U kunt als lid van de OCM gratis gebruiken maken van alle opties en mogelijkheden van dit online platform DEB (Duurzaam Energie Besparen). Maak een gratis account aan op de pagina www.deb.nl/ocm

Met deze tool kunt u direct berekenen met welke energiebesparingsmaatregelen u duizenden euro’s kunnen besparen, met een terugverdientijd van maximaal 5 jaar! En u kunt zien hoe u voldoet aan de wettelijke verplichtingen (EML). Tevens staan in DEB gerenommeerde leveranciers uit de directe omgeving, die de gekozen werkzaamheden kunnen uitvoeren.

DEB is een initiatief van MKB-Nederland, ondersteund en mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De OCM heeft een samenwerking met DEB, waardoor de leden van alle opties gebruik kunnen maken in de digitale omgeving van DEB.

Interview voor voorzitter OCM Rinke Beverwijk van Beverwijk Bouw over DEB.nl

Interview met Arend-Jan Horst van Akroh over gerealiseerde besparingen en bespaartips