Bedrijfsbezoek Innofeet

Van: 27 mei 2024 Tijd: 16:00
Tot: 27 mei 2024 Tijd: 18:30
Innofeet
Faradaystraat 7
8013 PH
Zwolle
Nederland
Website bekijken

Bedrijfsbezoek Innofeet

Frank te Molder van Innofeet nodigt ons van harte uit voor een bedrijfsbezoek. Sinds vorig jaar maart heeft Innofeet een nieuw hoofdkantoor aan de Faradaystraat 7. Naast het kantoor is er een aparte grote ruimte voor de productie van podotherapeutische zolen. Ale met al een mooie, sfeervolle locatie waar Innofeet alle ruimte heeft om verder te groeien en te ontwikkelen.  

Wat doet Innofeet. Op de website is te lezen: 'Innofeet biedt totale voetzorg om u te helpen bij klachten aan uw voet, enkel, knie, heup en/of lage rug. Onze specialistische podotherapeuten, orthopedisch schoenmakers en medisch pedicures staan voor u klaar.'

Naast de reguliere B to C biedt Innofeet ook directe B to B dienstverlening. Dan gaat het om bedrijfspodotherapie, waarbij de focus ligt op vitaal houden van de medewerkers en dus uit de ziektewet. Dat doen we door preventieve screening, werkschoenadvies en behandelinterventie.

Door gebruik te maken van een behandelvrachtwagen kan Innofeet bij een bedrijf op locatie zorg verlenen. Hierdoor is de tijdbelasting voor de werknemer en dus de werkgever minimaal. Tijdens het bedrijfsbezoek zal een van onze bedrijfspodotherapeuten de diverse mogelijkheden toelichten.

Meer informatie nodig? Neem contact op:
Richard Marissen

Wie gaan er mee?

Aantal deelnemers: 22


Beverwijk , Rinke
ZWOLLE
Bredewold, Richard
ZWOLLE
de Vries, Arnold
ZWOLLE
Dijk, van, Bert
ZWOLLE
Dijk, van, Niek
Zwolle
Grolleman, Gerko
ZWOLLE
Knol, Peter
ZWOLLE
Knulst, Jos
Zwolle
Kok, Jan
ZWOLLE
Lange, de, Alfred
ZWOLLE
Marissen, Richard
ZWOLLE
Moes, Gerard
Zwolle
Nanninga, Bernhard
ZWOLLE
Noord, de, Ernst
ZWOLLE
Odink, Hilko
ZWOLLE
Oomens, Henk
ZWOLLE
Stoit, Jos
ZWOLLE
te Molder, Frank
Zwolle
Upper, Jolande
KAMPEN
Veen, van der , Siep
Zwolle
Veldt, Erny
ZWOLLE
Werf, van der , Marcel
ZWOLLE